Vår berättelse

En nystart. Ett nytt kapitel. Det är vad en flytt borde innebära. Att stänga dörren till gårdagen, med alla bra och dåliga minnen, lärdomar och misstag. Att istället blicka framåt, mot nya möjligheter till utveckling och tillväxt. Det sista du vill är besväras av en massa onödigt krångel. Krångel är just vad en hyresdeposition symboliserar för många flyttare idag, och det kan innebära allt ifrån ett frustrerande moment till ett stort, finansiellt hinder. Det går inte att göra sig av med hyresdepositionen, eftersom den fyller det viktiga syftet att garantera hyresvärdens säkerhet. Till råga på allt innebär dessa hyresdepositioner att en totalsumma på flera miljarder ligger och samlar damm på banken.

Det var just detta problem vi på Ebie upplevde. Därför har vi gjort det till vårt uppdrag att erbjuda något bättre till hyresmarknaden. Vi insåg snabbt att depositionen skulle bli svår att förbättra, så därför valde vi att ersätta den helt och hållet.

Lösningen ligger i att ta det bästa försäkringar har att komma med och ta det till fastighetsbranschen. Resultatet är en smidig och pålitlig försäkringslösning som gör livet lättare för alla parter i hyresprocessen.

Edvin Lindhoutauthor
Edvin Lindhout
7 jan 2021